Proiect vara 2017

A sosit vacanţa de vară! 

În vara anului 2017, programul nostru special de vară va ajunge la cea de-a doua editie și propune copiilor experienţe de învăţare atractive în domenii diferite, organizate pe teme săptămânale. Pe parcursul unei zile, activităţile liniştite sunt combinate cu activităţi dinamice, activităţile din domeniile unde achiziţiile cognitive sunt principale se îmbină cu cele din domeniul estetic-creativ.

Pe parcursul vacanţei se urmăreşte ca, prin joc, cei mici să-şi exerseze cunoştinţele şi abilităţile în activităţi inedite precum cele de gătit, imprimerie, pictură pe suporturi variate, experimente sau punerea în scenă a poveştilor îndrăgite. Competenţele academice precum scrisul, cititul sau socotitul sunt consolidate, de asemenea, prin joc. Ne dorim ca, prin participarea la programul nostru, copiii  să se simtă bine, să-şi descopere afinităţi şi să lege prietenii.

Programul este  adecvat particularităților de vârstă  desfășurat într-un mediu prietenos, securizat  focalizat pe dezvoltarea socială și emoțională,  centrat pe competențe de comunicare în limba română și engleză,  care  dezvoltă spiritul de inițiativă și competențele antreprenoriale.

Ce programe săptămânale au fost create special pentru copilul tău?

Vrei să-și exerseze competențe cheie necesare în viață și toate în cadrul unui singur program?

1- Comunicare,
2-Creativitate,
3-Gândire critică,
4- Spririt de colaborare,
5-Încredere în forțele proprii

Vrei să aibă o tranziție ușoară, naturală, la trecerea din familie în colectivitate?

Toate temele au fost concepute astfel încât să aibă un conţinut educaţional consistent şi să le ofere copiilor posibilitatea de a exersa şi dobândi diverse abilităţi într-o atmosfera destinsă, de vacanţă. Pentru o prezentare mai detaliată a fiecărei teme, vă invităm să ne vizitati zilnic pagina de facebook

Temele sunt susţinute de catre un educator si psihologul nostru clinician.

Temele sunt  omogene din punct de vedere al vârstei.

 

TEMATICILE  pentru 2017  

1 – “Ocolul Pamantului”
2 – “Destinatii – constelatii”
3 – “Aventuri în lumea apelor”
4 – “În pași de dans”
5 – “Vacanță în culori”
6 – “Micii cercetași”
7 – “Aventuri în lumea apelor”
8 – “În pași de dans”
9 – “Pictura in natura”

 În  fiecăre dimineata  copiii participă atât la activități de învățare pe bază de proiect, precum și la activități de consolidare a abilităților de limba engleză. Fiecare dintre temele de proiect propuse include activităţi din sfere diverse, realizănd o abordare transdisciplinară și holistă, cu scopul stimulării dezvoltării potențialului fiecărui copil.

Astfel, regăsim: o elemente specifice dezvoltării personale, prin muzică și mișcare; o exprimarea de sine, prin intermediul artelor frumoase; o inteligența logico-matematică exersată prin intermediul jocului săptămânal;un stil de viaţă sănătos promovat prin înviorarea din fiecare dimineață precum și prin activităţile săptămânale de gătit; o înțelegere a lumii, prin intermediul experimentelor, al activităților ecologice și civice, folosind și softuri educaţionale; o motricitatea fină, exersată prin realizarea unor lucrări specifice tehnicii origami; o cultivarea dragostei pentru citit, prin intermediul lecturii unor texte semnificative pentru tema studiată. În cadrul fiecarei teme se exersează abilităţile de comunicare, de soluţionare a unor situaţii problemă, învăţarea în contexte informale .

Gradinita  si  Școala de Vară
Nu contează câte zile ai la dispoziţie, timpul pe care o să-l petreci alături de noi o să fie minunat.
Avem un program flexibil, adaptat la planurile tale de vacanţă.
Activităţile programului Gradinita si  Școala de Vară vin în completarea, consolidarea şi întregirea procesului educativ îmbină toate formele jocului – distracţie şi plăcere, exprimare şi comunicare, mişcare, socializare, responsabilizare, cunoaştere – pentru a-i oferi copilului dumneavoastră o dezvoltare armonioasă şi o vară de neuitat.

La Clubul  copiilor  fericiti  , grija si pasiunea nu au limite. Suntem acolo, dedicati, sa ii zambim micutului  tau aproape asa cum doar tu stii s-o faci. O mana de ajutor cand are nevoie sau o incurajare tragand strengareste cu ochiul. Prin jocuri, sanatate si atentie la detalii.
Toate aceste lucruri sunt completate de activitatile realizate cu educatoarea cat si de activitatile optionale si extracuriculare
Diminețile le vom petrece în aer liber, cu jocuri de echipă și activități coordonate de specialistii nostri .
În fiecare săptămână din vacanță îți propunem o activitate tematică diferită.

Te asteptam cu drag !