Pareri despre “noi”

Parerile si recomandările părinților sunt foarte importante pentru noi si ținem cont de ele, astfel încât să putem oferi fiecărui copil un mediu optim de dezvoltare.


Tin sa va multumesc pentru ce am vazut cand am ajuns in grădinița pentru prima oară, am gasit copii veseli, atmosfera, pictau pe cartoane, erau asa prinsi si educatoarele printre ei pe jos, nici nu le deosebeam. E o directoare responsabila si implicata. Mi-a vorbit tare frumos de programul copiiilor, activități, sunt super incantata, iar pitica mea… e atat de atasata de educatoare si gradinita… incat seara mereu imi spune ca vrea la Gradi… Aici am gasit, implicare,  pasiune si cel mai important: SUFLET!

-Mama Dariei


 Gândul ca se apropie luna septembrie și îmi voi duce copilul la gradinita nu îmi dădea liniște, pentru ca nu ma puteam decide un de îi va fi cel mai bine. Acum insa știu ca am făcut cea mai buna alegere atât pentru siguranta lui, cat și pentru dezvoltarea lui personala. Desi acomodarea a fost mai grea și am avut emoții, am reușit sa intram în colectivitate datorita răbdării, atenției și dragostei de care au dat dovada dna educatoare Cristina și doamna Andra, persoane care pun suflet în tot ceea ce fac.

-Mama lui Teo