Facilitati

Clase cu copii fericiţi !

Să ne gândim o clipă de ce anume au nevoie copiii ca să crească sănătoşi şi veseli. De iubire, în primul rând. Apoi, de un mediu care să le asigure dezvoltare şi stabilitate emoțională şi bineînțeles, de hrană. Pentru că așa am încercat noi să ne creștem proprii copiii, la fel dorim să facem şi cu copiii din clubul PLANETINO KINDERKLUB

Pornind de la aceasta premisă, iată care considerăm că este misiunea noastră:

  1. Dezvoltare echilibrată:

Să contribuim la dezvoltarea echilibrată a copiilor ce vor creşte alături de noi prin stimularea progresului lor pe domeniile științe, om şi societate, psihomotric şi de educare a limbajului, artă şi creativitate.

Respectăm personalitatea fiecărui copil şi alături de familie ii deschidem drumul către o educație echilibrată. Astfel copilul are o dezvoltare armonioasă din punct de vedere intelectual, fizic, social şi al limbajului.

 

  1. Dezvoltarea creativității:

Dezvoltarea creativității şi simțului estetic al copiilor din grădinița noastră este asigurată de activitățile artistico-plastice, astfel încât ei cresc cu încredere în forțele proprii şi având latura emoțională stabilă. Ne asigurăm astfel că vom avea copii sănătoși şi voioși. Ne asiguram astfel ca ei traiesc intr-un mediu corect adecvat varstei lor.

 

  1. Educație adaptată fiecărui copil:

Clubul nostru urmează programe educaționale care să ducă la o asimilare ușoară a limbajului. Activitățile didactice se desfășoară prin intermediul jocurilor. Prin joc dobândim o capacitate înaltă de comunicare şi învăţăm să socializăm. În fiecare zi oferim copiilor lecții de engleză. In fiecare zi avem ateliere de dezvoltare si nu uitam sa facem miscare cu cei  mici in aer liber.