Club Educational

Club educational

Centrul Educational “Planetino KinderKlub” este o institutie specializata in organizarea si desfasurarea activitatilor destinate copiilor. Ideea care a venit sa sprijine acest proiect este armonizarea dezvoltarii psihice a copilului cu integrarea sociala a acestuia. Pe parcursul copilariei se modeleaza componentele personalitatii, motiv pentru care latura psihopedagogica, o componenta de baza, in orice activitate educativa de calitate, este sustinuta cu precadere in cadrul Centrului nostru educational. Institutia noastra sustine evolutia copilului si in acelasi timp ii da posibilitatea de a invata si de a se dezvolta in concordanta cu particularitatile sale individuale si in functie de cerintele actuale si viitoare ale societatii.

Avem grupe de copii incepand de la 1 an si jumatate pana la 6 ani.
Grupele sunt impartite pe categorii de varsta astfel:

 • 2 grupe mini/ baby: copii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 3 ani
 • 2 grupe mici : copii intre 3 ani si 4 ani
 • 1 grupa mijlocie – copii 4 ani si 5 ani
 • 1 grupa mare – copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 6 ani
 •  
   
  Program normal 08.00-13.00 sau Program prelungit 08.00-17.00.

  Va prezentam cluburile si atelierele din institutia noastra:

  Atelier Lucru Manual

  In cadrul acestui atelier se invata confecţionarea obiectelor decorative, se pun bazele artei tangram, origami, modelaj, desen, se lipesc obiecte, etc…                                                                                                                                                                                    

  Atelier de Mici Delicii

  Sănătatea porneşte de la o alimentaţie adecvată, bogată în nutrienţi. Atelierul gastronomic îi invită pe copii, de la mic la mare, să exploreze cât de jucăuş poate fi preparatul alimentelor şi cât de bune sunt bucatele sănătoase.

  Club de Lectura

  Povestitorul va da glas celor mai îndrăgite poveşti ale literaturii pentru copii, invitându-i pe martieni să interpreteze rolurile şi să le înţeleagă tâlcul.                                                                                                                                                      

  Atelier Bune Maniere

  Prezenţa în societate ne obligă să adoptăm un cod de conduită care să presupună respectul reciproc şi armonizarea relaţiilor cu cei din jur.

  Atelier KidMotion

  Pentru o dezvoltare armonioasă şi pentru a contrabalansa multe ore din zi dedicate acumulării de informaţii teoretice, este important ca în programul copiilor să se strecoare ore de mişcare, de preferta dimineata sau dupa orele de somn.

  Club de Stiinta

  Universul este atât de fascinant în diversitatea sa, încât explorarea lui constituie un scop de-o viaţă. Copiii îi pot descoperi tainele observându-l, însă cel mai uşor îl pot cunoaşte prin vizionarea unor documentare adecvatei varstei.

  Club de Limba Engleza

  Copiii indrumati de profesorul nostru vor descoperi zilnic cum pot invata engleza cu drag, prin competitii, scenete, jocuri educationale, interpretari de roluri, muzica, filmulete, cantecele, poezii, dans.

  Club de Pictura

  Acest club de pictura va dezvolta talentul si imaginatia copiilor. Profesorul va indruma fiecare copil, iar micutii vor picta cele mai frumoase si ingenioase opere.

  Club de Dezvoltare Personala

  Acest club de dezvoltare personala are in vedere imbunatatirea abilitatilor de comunicare, relationare si lucrul in echipa a copiilor care se intalnesc, vorbesc si se dezvolta in acord cu propriile resurse.

  Club de Dans

  Instructorul nostru de dans si-a propus sa insufle copiilor pasiunea pentru dans, dezvoltandu-le simtul ritmic si capacitatea de coordonare a miscarilor corpului pe un anumit ritm.