After School

After School

Program 11.00-17.30

Programele de la After School sunt menite a-i dezvolta copilului toate abilităţile de care acesta dispune. Cadrul creat de către noi a fost gândit special pentru nevoile şcolarilor, cu dotări adaptate caraceristicilor de vârstă şi dezvoltare ale acestora; pentru organizarea de activităţi şi jocuri didactice, de verificare şi îmbogăţire a cunoştinţelor generale, ludice şi recreative. Evaluare noastra este minuatioasa, atenta si evaluata cu suport din partea psihologului nostru, care petrece dupa amiezile alaturi de scolari!

Astfel avem incluse programe culturale, sportive, cluburi de limbi străine şi de ştiinţe, dar și ateliere prin care le sunt stimulate şi valorificate calităţile şi abilităţile. Suntem conştienţi de faptul că ne încredinţaţi tot ce aveţi mai de preţ şi facem tot posibilul să vă răspundem cerinţelor pentru a se dezvolta aşa cum vă doriţi, a nu mai avea grija zilnică a temelor, siguranţei, alimentaţiei sănătoase şi a unui timp de recreaţie fructuos şi a vă putea petrece timpul rămas liber cât mai plăcut, dar totusi impreuna cu copii dumneavostra, care se gasesc pe planeta fericirii.

11.15 – 12.00 Transportul și primirea copiilor;
12.30 – 13.15 Servirea mesei de prânz;
13.15 – 13.30 Pauză recreativă;
13.30 – 15.30 Efectuarea temelor /activități suplimentare (ordinea activităților ține de necesitățile fiecărui copil);
15.30 – 15.45 Pauză recreativă;
15.45 – 16.00 Gustare;
16.00 – 17.00 Activități suplimentare (clubul de științe, ateliere creative, șah, educatie fizica, muzică, un curs de engleză, atelier de bune maniere, clubul de cinema, atelier lucru manual)

Club de Stiinta

Universul este atât de fascinant în diversitatea sa, încât explorarea lui constituie un scop de-o viaţă. Copiii îi pot descoperi tainele observându-l, însă cel mai uşor îl pot cunoaşte prin vizionarea unor documentare adecvatei varstei.

Atelier Bune Maniere

Prezenţa în societate ne obligă să adoptăm un cod de conduită care să presupună respectul reciproc şi armonizarea relaţiilor cu cei din jur.

Club de Limba Engleza

Copiii indrumati de profesorul nostru vor descoperi zilnic cum pot invata engleza cu drag, prin competitii, scenete, jocuri educationale, interpretari de roluri, muzica, filmulete, cantecele, poezii, dans.

Club de Dezvoltare Personala

Acest club de dezvoltare personala are in vedere imbunatatirea abilitatilor de comunicare, relationare si lucrul in echipa a copiilor care se intalnesc, vorbesc si se dezvolta in acord cu propriile resurse.

Club de Cinema

Este un club de cinema unic care se adreseaza copiilor prescolari. Sloganul: “Unui martian – spectator de calitate i se cuvin filmele de calitate”. Filmele provin din repertoriul international si, prin intermediul lor, micii spectatori pot descoperi marile emotii traite intr-o sala de cinema: rasul, tristetea, visarea. Inainte de vizionarea filmului, veti face cunostinta cu personajele simpatice, puse pe sotii. Alaturi de ei, va veti juca si veti intra in atmosfera filmului.

Club de Pictura

Acest club de pictura va dezvolta talentul si imaginatia copiilor. Profesorul va indruma fiecare copil, iar micutii vor picta cele mai frumoase si ingenioase opere.

Club de Sah

Fiind cel mai vechi si durabil dintre jocurile de masa, sahul este arta, stiinta si sport. Este un joc cu acoperire mondiala. Sahul este universal, fara bariere de varsta, rasa, dizabilitati fizice sau limba. Misiunea activitatii noastre este educatia copiilor care se realizeaza complementar cu educatia primita de acestia in familie si scoala. Astfel, temele acoperite de noi sunt in legatura foarte puternice cu sportul, natura, nutritia si spiritul de voluntariat.